Jennifers tredje dag i yogautmaningen – Vilken asana ger dig bekvämlighet och välbefinnande?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Meditera mera!
Meditera mera!

#aimtruechallenge  Day 3: Pick a pose that comforts you
Dagens utmaning behövde jag klura lite på. Jag gillar när yoga är intensivt, koncentrationskrävande eller svettigt. Det är naturligt att jag är sån, född i eldtecknet Vädur och allt…

Så, det jag kom fram till är att det som gör mig ”comforted” eller grundad är en enkel meditationsställning. Hur jag har benen, om de är i kors, padmasana, raka eller i dubbel duva spelar ingen roll. Däremot spelar det roll var. Jag älskar att meditera utomhus, helst vid vatten. Det är någonting extremt lugnande att sitta vid vatten och se ut över ytan och behålla den bilden på näthinnan när man sen sluter ögonen.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Tips: Meditera utomhus
Mitt tips: Meditera utomhus

Så, för er som har lite problem med att hitta ro i er meditation; Prova ett par gånger att göra det utomhus eller vid något vattendrag!! Det har tagit mig över ett år att få in meditation i mitt liv, trots att jag varit stark övertygad om att det kan vara lösningen på många fysiska, psykiska och själsliga problem. Det har jag nu fått bekräftat, meditation är något som inte går att jämföra med något annat.

Vilken asana ger dig bekvämlighet och välbefinnande? Maila gärna mig på jenniferannaeriksson@facebook.com eller lämna en kommentar på Instagram, @jenniferaeriksson ![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous articleMin yoga: filosofi på yogamattan och varför utmaningar är bra
Next articleThe Golden Guru – Yogans motsvarighet till IronMan