”Gör vad som känns rätt i ditt hjärta – både på och utanför mattan!”

0
2
Jennifer

Jennifer ErikssonAllt för ofta lägger vi energi på att bry oss om vad andra ska tycka och tänka om oss. Rätt eller fel. Snyggt eller fult. Bra eller dåligt. Jag önskar att vi alla ger oss själva ett break, om så bara för helgen, och går på vad som känns rätt – inte hur det ser ut i andras ögon.

Worry is a total waste of time.
It doesn’t change anything.
All it does is steal your joy and
keep you very busy doing nothing

I filmen ovan är jag på min lunchrast. Folk promenerade förbi och skakade säkert på huvudet. Rörelserna är långt ifrån någon klassisk sekvensering. Vissa asanas gjorde jag bara och ena hållet, och ibland nynnade jag på en melodi istället för att hålla ujjayi.. Oj, oj oj, vad skulle patanjali säga? Men skönt var det, och det var precis vad både hjärta och kropp behövde.

Ha en fin helg! /J