Mat & Recept

Grön smoothie: Vetegräs Pina Colada

Drömmer mig tillbaka till Thailand där jag spenderade tre månader i vintras. Kan verkligen rekommendera ett besök på The Spa (Koh Samui), retreatställe som även blivit utsett till en av världens 50 bästa vegetariska restauranger. Underbart ställe för dig som vill rena kroppen. De har härliga tarmreningsprogram också.  Här drack jag en vetegräs pina colada! Så god och lyxig! Självklart har de även yogaklasser varje morgon.

Receptet om jag minns rätt: Färskpressad vetegräs, nypressad ananasjuice och färskt kokosvatten.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.