Nyheter

Grunden i yoga: balans

”Yoga creates balance between the imbalances of head, body and mind, soul and personality.”

Yogi Bhajan

Älskar ovanstående citat av Yogi Bhajan.

Bilden är tagen från en stor terass på ett hotell i Thailand. Alltid lika spännande att gå omkring på morgnarna och se vart man kan lägga ut sin yogamatta. Perfekt plats om man har någon på rummet som vill sova vidare…

Kommentarer inaktiverade för Grunden i yoga: balans

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.