Nyheter

Veckans yogatips: Prova på Prana Flow Yoga gratis i Stockholm på torsdag

Torsdagen den 9:e augusti bjuder  yogaläraren Mia Hozhona in dig som aldrig har provat Prana Flow Yoga till en prova-på yogaklass. Och det är gratis. Passa på att boka in dig. 

Tider
07.30-08.30 Morning Prana Flow
18.00-19.15 Emboding the Flow

(Vid fullbokning sätts ev. en extra klass in under dagen.)

*** ANMÄLAN sker på mail: yoga@littlewing.se
Vid bekräftad plats får du adress och portkod.

Du behöver ta med en egen YOGAMATTA. Välkommen!

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.