Home Mat & ReceptEfterrätter Recept på grön raw frukostglass

Recept på grön raw frukostglass

by Leia

Grön glass till frukost med Karin Haglund

Glass till frukost? Javisst! Karin Haglund vill inspirera fler att börja med goda gröna morgnar och att älska färggranna frukostar. – Jag vill visa hur mycket gott, nyttigt och vackert du kan äta varje dag och den stora variation som finns i den gröna kosten, säger Karin. Här delar hon med sig av ett recept från sin nya bok Karins frukost – Raw food & vegan.

Ingredienser (1 portion)
3 dl fryst mango (eller ananas)
1⁄2 paket färsk bladspenat (ca 35 gram)
1⁄2 avokado
1⁄2 dl vatten

Topping: Granatäppelkärnor

Gör så här:
– Mixa alla ingredienser i en mixer.
– Toppa med granatäppelkärnor och servera frukostglassen direkt.

Lästips: Så får du en toppenbra start på dagen!

Boken säljs bland annat i LifeVision shop, i nätbokhandeln och i en del bokhandlare, butiker, caféer och yogastudior.

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer