Glass till frukost? Javisst! Karin Haglund vill inspirera fler att börja med goda gröna morgnar och att älska färggranna frukostar. – Jag vill visa hur mycket gott, nyttigt och vackert du kan äta varje dag och den stora variation som finns i den gröna kosten, säger Karin. Här delar hon med sig av ett recept från sin nya bok Karins frukost – Raw food & vegan.
Ingredienser (1 portion)
3 dl fryst mango (eller ananas)
1⁄2 paket färsk bladspenat (ca 35 gram)
1⁄2 avokado
1⁄2 dl vatten
Topping: Granatäppelkärnor
Gör så här:
– Mixa alla ingredienser i en mixer.
– Toppa med granatäppelkärnor och servera frukostglassen direkt.
Lästips: Så får du en toppenbra start på dagen!
Boken säljs bland annat i LifeVision shop, i nätbokhandeln och i en del bokhandlare, butiker, caféer och yogastudior.