Yoga online - delta i yogakonferens från Indien

I december arrangerades den nionde internationella yogaforskningskonferensen på Kaivalyadhama – i Indien. Det är ett av världens äldsta yogaforskningsinstitut. Nu kan du tal del av yogakonferensen online hemma i ditt vardagsrum. Lyssna på föreläsningar, paneldebatter och samtal om yoga, yogaforskning och yogisk terapi.

Göran Boll, grundaren av mediyoga deltog i konferensen och mailade mig och berättade att alla föreläsningar, debatter och uppträdanden från den fyra dagar långa konferensen filmades och finns nu tillgängliga online. Göran har blivit ombedd att förmedla ett erbjudande direkt från Kaivalyadhama.

– Min tanke och känsla är att detta kan bli ännu ett litet steg på vägen mot att ytterligare öka och bredda intresset för yoga, mindfulness och andra meditationsformer över hela landet, säger Göran.

Erbjudandet:

Ordinarie pris på Kaivalyadhamas hemsida är 35 US dollar, motsvarande 310 kr. Via den för Sverige unika rabattkoden 2018KDHAM blir kostnaden lägre – 22 dollar, ca 195 kr, en engångskostnad som under tre år framåt ger obegränsad tillgång till 23 timmar intressanta föreläsningar, paneldebatter och samtal om yoga.

5-minuters preview:

De har även lagt upp en kostnadsfri ca 5 minuters video som ger en överblick och känsla för vad man som prenumerant får för pengarna samt ett schema över de fyra dagarnas alla event. Läs mer på kdhamlive.com

Föregående artikelYogaresan mot mer glädje, tålamod och lugn startade i New York
Nästa artikelBokaktuella yogaläraren: ”Yin yogan är på frammarsch”