Hitta lugnet i Corona tider – gratis yoga hemma

Yoga hemma för att hitta lugnet i corona tider
Annonssamarbete med Yogobe.

Hur gör du för att hitta lugnet i Corona tider? Klarar du att stå stadigt? Själv tycker jag att jag har mått sämre än vad jag brukar. Det känns som jag tar in alla andra människor känslor på något sätt. I stunder av oro och stress eller när vi mår dåligt är det ännu viktigare att gå inåt och hitta styrkan för att kunna hantera det på ett bra sätt. I annonssamarbete med YOGOBE kan jag just nu erbjuda alla mina läsare möjligheten att prova på deras tjänst med massor av yoga, meditation, föreläsningar och träning gratis i 40 dagar.

P.S. Kampanjkoden gäller för nya medlemmar, och fungerar inte om du redan är registrerad på Yogobe.

OBS. Erbjudandet har gått ut, just nu är det endast 14 dagar som gäller!

Ta del av erbjudandet nu!

Previous article39 anledningar till att börja yoga – eller yoga mera
Next article11 positiva saker med corona-krisen