Home Om yogaYoga Hemma Hitta lugnet i Corona tider – 40 dagar gratis yoga

Hitta lugnet i Corona tider – 40 dagar gratis yoga

by Leia

Yoga hemma för att hitta lugnet i corona tider
Hur gör du för att hitta lugnet i Corona tider? Klarar du att stå stadigt? Själv tycker jag att jag har mått sämre än vad jag brukar. Det känns som jag tar in alla andra människor känslor på något sätt. I stunder av oro och stress eller när vi mår dåligt är det ännu viktigare att gå inåt och hitta styrkan för att kunna hantera det på ett bra sätt. I samarbete med YOGOBE kan jag just nu erbjuda alla mina läsare möjligheten att prova på deras tjänst med massor av yoga, meditation, föreläsningar och träning gratis i 40 dagar.

P.S. Kampanjkoden gäller för nya medlemmar, och fungerar inte om du redan är registrerad på Yogobe.

Ta del av erbjudandet nu!

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer