Yoga Deals

Yoga Deals

Yogaböcker och böcker om mindfulness och ayurveda säljes
Det är dags för lite julrensning här. Jag har massor av yoga, meditations och mindfulnessböcker som jag säljer för 50 kr st. Är det någon annan bok du söker än de som finns listade här så får du gärna maila mig. Har samlat på mig massor av böcker under de senaste femton åren.
Yoga online - delta i yogakonferens från Indien
I december arrangerades den nionde internationella yogaforskningskonferensen på Kaivalyadhama - i Indien. Det är ett av världens äldsta yogaforskningsinstitut. Nu kan du tal del av yogakonferensen online hemma i ditt vardagsrum. Lyssna på föreläsningar, paneldebatter och samtal om yoga, yogaforskning och yogisk terapi.
Yogobe erbjudande
Just nu erbjuder Yogobe de 75 första som inleder, automatiskt förlänger eller uppgraderar till årsprenumeration den 28 april och 24 maj böckerna Yoga & Jogga - den optimala träningskombon och Mindful eating - slut fred med kroppen och maten bli dina.
Våren är äntligen här och det vill vi fira med dig! Inled en årsprenumeration hos Yogobe nu och få även vår populära canvasbag att bära i vardagen, vår egendesignade mala som en vänlig påminnelse kring handleden eller halsen och inte minst vår allra senaste nyhet, en Yogobe-bärrem/strap. Dessa gåvor är värda 600 SEK.