Ving arrangerar yogaresa till Aruba med svenska instagramdrottningen Rachel Bråthén

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Sup Yoga till havs på Aruba med svenska yogaläraren Rachel Bråthen
Sup Yoga till havs på Aruba med svenska yogaläraren Rachel Bråthen

Vill du bli solbränd, stark, smidig och utvilad på samma gång? I oktober börjar Ving med charterresor till Aruba och Manchebo Beach Resort & Spa, där yogaläraren och populära Instagramdrottningen Rachel Bråthen håller dagliga yogaklasser, både på land och på havet.

På Aruba finns det gott om vattenaktiviteter att sysselsätta sig med. En av de mest spektakulära och trendigaste är Stand Up Paddleboard Yoga som är en form av yoga som genomförs på surfingbrädor ute i till havs. Sup yoga eller Paddle-board-yoga som det också kallas har svenska yogaläraren Rachel Bråthén tagit till Aruba. När hon hörde talas om Paddle Board yoga gav hon sig ut på havet med en vanlig surfbräda för att testa. Hennes kille brukade ta hennes hundar på longbord.
–  Om han kan stå på brädan med hundarna borde väl jag kunna göra hunden. Men det gick inte. Jag föll i så fort jag försökte, säger hon. Den första riktiga brädan anpassad för just Stand Up Paddle kom till Aruba två veckor senare och sedan dess har hon lett klasser i detta.

Yoga på brädor som förtöjs vid pålar
På Manchebo Beach Resort & Spa kan du testa Paddle Board Yoga några gånger i veckan med Rachel. Yogaklasserna är mycket populära bland besökande gäster (enligt Ving). Klassen inleds med att deltagarna paddlar uppåt kusten till Arubas så kallade ”high rise area” där vattnet och vinden är lugnare än vid Manchebo Beach Resort & Spa. Därefter väntar ett en timmes långt pass där deltagarna utför olika yoga-ställningar på surfingbrädor som förtöjs vid pålar ute i havet.

Magdalen Öhrn .Foto: Ving –  Det här är verkligen en annorlunda och rolig aktivitet som definitivt förgyller semestern med både skratt och träningsvärk. Om man vill vara ett med naturen, njuta av Arubas vackra vatten och dessutom utmana sig själv med allt vad det innebär i form av balans, vågor och vind är detta ett absolut måste under semestern, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Prisexempel Två veckor på Manchebo Beach Resort & Spa (VVVV+) med avresa den 4 november 2013 från Arlanda, Stockholm. Boende i dubbelrum exklusive måltider, 18 950 kronor per person.

Du kan också resa dit på egen hand och delta i Rachel Bråthens yogaklasser.

Läs mer om Stand Up Paddle Board Yoga.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous articleGlobal Mala: 108 solhälsningar för fred
Next articleI Yoga för dig: ”Det fysiska är bara en bonus”