”Gurun smorde in olja kring min pung och penis”

–  Sai Baba smorde in olja kring min pung och penis, samtidigt som han pillade mig kring anus. Senare fick jag höra att han ofta gjorde så för att höja den inre andliga kraften, kundalinin, hos den han valt ut för tillfället. Senare har jag förstått att många anser att han är en sexgalning. Berättar Conny Larsson för DN om mötet med gurun Sai Baba.

Jag vill bara tillägga och påpeka att det finns massor av ledare, gurusar och vad man nu vill kalla dem som inte är sekter och faktiskt har hjälpt/hjälper människor också.  Dock är de precis som vi, de är fortfarande  människor med sina fel och brister.  Jag menar inte att det är ok att utnyttja sin makt, vilket en del har en tendens att bli lockade av, men vill ändå uppmuntra till att söka efter andliga lärare, människor som kan hjälpa oss att leva ett lyckligare och mer medvetet liv här på jorden. Jag tror också att även om Sai Baba har fått denna ”stämpeln” på sig,  finns det nog också tusentals människor som han har påverkat på ett fint sätt, annars skulle han nog inte ha så många anhängare…

Conny Larsson har spenderat tid med två av världens mest uppmärksammade och kritiserade guruer som han berättar om i den aktuella boken Beatles, Maharishi och jag.

Läs hela artikeln på Dn.se

Previous articlePå besök i yogans huvudstad Rishikesh
Next articleDjupavslappning i Savasana