”Att gå djupare inåt är vägen till lycka”

camillabergstrom

Att finna sin egen röst som lärare tar tid och erfarenhet men är det absolut viktigaste om man vill sträcka ut sig långt inom Yoga och Wellness. När man jobbar på att använda sin egen erfarenhet i livet, lära sig ens egna mönster, hur man bemöter motgångar, rädslor etc.. kan man gå in på ett djupare plan och relatera till människor på ett helt annat sätt och det blir ens viktigaste lärare.

Min personliga story har varit att erfara den mörkaste plats en människa kan komma till, att finna kraft och verktyg att komma igenom det och få leva precis det liv jag vill leva, i harmoni, stryka och ärlighet. Det blir ett val.

När man “walk the talk”, kommer man att undervisa i ärlighet och människor känner det, de får ett förtroende för en och man blir ofta en del av deras plattform att förändra sitt liv. Energin kan bara gå åt ett håll när man möter sitt inre, med respekt, accepterande, kärlek och styrka – och den vägen är utåt. Det blir en naturlig reaktion att man vill hjälpa på ett djupare plan, man får en mening med sitt liv. För mig är det nyckeln och roten till lycka.

Skribent: Camilla Bergström

21-23/11 och 28-30/11  kommer Camilla Bergström från Los Angeles till Yogaroom i Kungsbacka för en workshop som hon kallar ”Dive Deeper”.  Kursen är en förberedande kurs inför en kommande lärarutbildning som Camilla håller under hösten 2015.

För mer information om Camilla och kursens innehåll, besök camillabergstrom.com
eller yogaroom.se

Previous article7 yogaövningar på 7 minuter
Next articleNya svenska yogakläder: ”Under The Same Sun”