underthesamesunEmelie Lindgren och Anna Engellau är grundare till: Under The Same Sun, ett nytt svenskt märke som erbjuder miljövänliga yoga, surf och strandkläder, tillverkade av återvunna plastflaskor.

Det hela började med ett hej under en yogaklass och gick över till ett samtal om att det var svårt att hitta bra yogakläder – både när det gäller stil, passform, hållbarhet och miljötänk. Redan dagen efter började de jobba med vad som sedan blev ”Under The Same Sun”.

underthesamesun3Yogan har funnits där i flera år
Anna provade yoga första gången utifrån ett träningsperspektiv. Emelie sökte efter ett sätt att varva ner, men ville springa ut från första klassen för att det gick så långsamt. Yogan har hjälpt de att koppla ihop kropp och sinne och har de senaste åren övergått från sporadiska till dagliga pass. Från träning till en sätt att leva.

underthesamesun2Yogan är viktigt för företagandet
– ”Vi brukar börja dagen med ett yogapass, sedan sätta igång och jobba. Vid extra krävande beslut och utmaningar i företaget, är det ännu viktigare för oss att utöva ett pass innan. Yoga bidrar med ett lugn, perspektiv, kreativitet och fokus”, säger Emelie.

underthesamesun2.jpgMiljötänket är en självklarhet
Att kombinera mode med hållbarhet är svårt, men inte omöjligt, säger tjejerna och ju större efterfrågan blir desto fler dörrar öppnas. Yogakläderna är designade i Sverige och tillverkade i Los Angeles. Tjejernas första kollektion är inspirerad av ”en perfekt dag på stranden” och naturens alla färger, texturer och former. Inspirationen kommer från alla håll och kanter -människor, musik, konst, resor, fotografier.

Läs mer och kolla in yogakläderna: underthesamesun.se
Instagram: underthesamesun_official

Föregående artikel”Att gå djupare inåt är vägen till lycka”
Nästa artikelBarnyogadagen 5 september

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.