Yogomove: Nytt yoga & träningskonvent

0
10
Yogomove – höstens stora yoga- och träningskonvent. Foto: Veronica Jäderlund

Yogomove – höstens stora yoga- och träningskonvent. Foto: Veronica Jäderlund
Under den mörkaste årstiden är det lätt att låta energin falla och att hålla sig hemma. Den 26-27 november är det dags för Yogomove, ett nytt stort yoga- och träningskonvent med många timmars träning och yoga där kropp, sinne och själ får sitt.  Här finns chansen att umgås, hitta närvaro och glädje i kroppen och låta musklerna och smilbanden få jobba.

Det är Under Allt för Hälsan och Fit for Life WKND som Yogomove går av stapeln – konventet för gemenskap och rörelseglädje för alla. Bakom arrangemanget står Yogobe  tillsammans med Allt för Hälsan och samarbetspartners Stockholm Pilatescenter och Healthy Living.

Presentatörerna på Yogomove:

Är bland annat Blossom Tainton och Matthew Griffiths från Team Yogobe, Carita Leche från Stockholm Pilates Center och Erika Kits Gölevik från Healthy Living.

Schema Yogomove

Lördag:

08.30 & 13.00 #BEYOGAPLAYFUL – Milla Floryd
09.30 & 14.00 Conscious functional play – Matthew Griffiths
10.30 & 15.00 Garuda – Carita Leche, Stockholm Pilatescenter
11.30 & 16.00 Heart Flow – Anna Gordh Humlesjö

Söndag:

08.30 & 13.00 Free Flow – Josefine Bengtsson
09.30 & 14.00 Rör dig som du vill känna dig – Erika Kits Gölevik, Healthy Living
10.30 & 15.00 Garuda – Carita Leche, Stockholm Pilatescenter
11.30 & 16.00 Yoga Fit – Blossom Tainton

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][wp_ad_camp_2][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.