Yogautmaning! Vinn ett års medlemskap på yogobe!

Yogautmaning

Bloggerskorna Veronica och Jeanna startar på midsommarafton en utmaning som går ut på att praktisera yoga varje dag (det vi yogis kallar sadhana) i 30 dagar.

”Det handlar om att ge yoga en ärlig chans och hitta yogans plats i ditt liv.” skriver Veronica. Jag tycker det låter jättefint och hakar självklart på!

Vad?  Yoga handlar inte bara om det vi oftast ser och beskriver det som (asana) utan så mycket mer. Två minuters meditation eller andningsövning är också yoga. Prestationsångest, hets och komplex däremot är inte yoga så gå in i den här utmaningen med medvetenhet.

Varför? Att lova sig själv något och hålla det löftet är fantastiskt stärkande. Att varje dag utföra sin sadhana eller ”andlig övning”, trots att det tar emot gör att du växer i tilliten till dig själv, din vilja och koncentrationsförmåga. Du ökar din medvetenhet och får en fördjupad kontakt till ditt inre jag.

När? Utmaningens första dag börjar med en riktig utmaning; att hitta tid att praktisera på själva midsommarafton.

Var? Vi använder oss av #yoga30d, #yogobe, #gobeyogi och @yogobe på instagram.
Just nu får du även fritt medlemskap under 30 dagar på Yogobe.com genom oss på alltomyoga.se. När utmaningen är över uppmanas du att skriva om dina upplevelser och reflektera över;

  • Har du lyckats med att ställa dig på mattan varje dag?
  • Varför / varför inte?
  • Har du hittat en plats för yoga i ditt liv? Eller var det inget för dig?
  • Hur har ditt sinne ändrats under dessa dagar?
  • Har det påverkat hur resten av din dag ser ut?
  • Vad har hänt med din kropp under dessa dagar?

Anmäl dig genom att skicka in ditt namn (eller alias om du vill), ev. bloggadress och mailadress (hemlig för de andra såklart) till http://veronica.livskick.nu/category/inlagg/ så är du med i tävlingen och utmaningen.

 

Previous articleYoga i skolan – hälsosam motion eller religiös indoktrinering?
Next articleHoopurbia – världens första rockringsfestival med yoga på schemat