Yogaturné hjälper utsatta barn i Indien

Anette Leftrow leder yoga för välgörenhet I november ger sig  yogainstruktören Annette Lefterow ut på en turné och låter barn runt om i Sverige prova på yoga. Intäkterna går till Barnfondens projekt i Indien.

På söndag den 14 november startar yogainstruktören och wellnessexperten Annette Lefterow, som bland annat är känd från tv-programmet Wellness-skolan på TV8, en turné runt om i landet och låter barn prova på JuniorYoga. Turnén inleds i Stockholm och avslutas i Malmö.

Förbättrar hälsan för barn i Indien
Intäkterna från turnén går till ett av Barnfondens projekt för att förbättra hälsan för barn upp till fem år i Rajasthan i norra Indien.  – Yoga är ett kunskapsarv från Indien som idag hjälper och läker människor runt om i världen. Det här är mitt sätt att ge tillbaka till yogans ursprung, säger Annette Lefterow.

Yoga för barn- både vila rörelser
Yoga för barn bygger på rörelse och lek, men också vila och avslappning. Barnen får öva ba­lans, koncentration och smidighet i fantasifulla yogaövningar som hunden, katten och krigaren. Övningarna är anpassade för barn mellan 8 och 12 år.

Tider och platser för yogan
Stockholm: 14 nov 10.30 på SATS Odenplan
Bålsta: 20 nov 14.00 på SATS Bålsta
Norrköping: 21 nov 11.00 på SATS Norrköping
Göteborg: 27 nov 14.00 på SATS Kompassen
Malmö: 28 nov 11.00 och 14.00 på SATS Entré

Biljetter kostar 200 kronor och finns att köpa på www.barnfonden.se . I biljetten ingår en bok och en dvd om JuniorYoga.
Turnébloggen: www.junioryoga.se

Previous articleRichard Sjöberg skippar håret för välgörenhet
Next articleHärliga recept på gröna smoothies