Yogastudion Urban OM i samarbete med Filippa K

0
14
Neo och Isa på yogastudion Urban OM

NeoIsa-UrbanOm

”Det känns roligt att kunna erbjuda våra medlemmar kläder som både är vackra och där varumärket tror på långsiktighet, kvalité och ett mode bortom ytliga trender”, säger Urban OMs grundare Neo Moreton & Isa Khalwati som har inlett ett samarbete med Filippa K Soft Sport med en shop-in-shop på Urban OM, Wallingatan 20 Stockholm.

Kläder från Filippa K SportVad Filippa K har gjort med mode har vi gjort med yoga, menar dem och förklarar vidare. Filippa K’s filosofi lägger vikten på individens behov, där basbehovet i garderoben blir mött av kläder som kan leva över trender. Urban OM har utvecklat ett koncept där utgångspunkten är individen och dess unika behov. På Urban OM ställer man sina medlemmar frågan: Vad behöver du? Vad känner du för idag?

Kläder från Filippa K Sport– Vi vet att svaren finns på insidan därför har vi utformat yoga-och meditationsutbudet på ett sätt som följer individens behov. Här kan man börja från början med Basics, släppa stress och spänningar med Relax, uppleva sin kraft och potential med Flow och Strong Flow. Vi tror på djup och kvalitet i allt vi gör och våra yogaklasser är ledda av erfarna, inspirerande och kunniga lärare från hela världen, säger Neo och Isa.

Kläder från Filippa K SportFilippa K Soft Sport finns till försäljning på Urban OM, Wallingatan 20 och det finns redan nu planer för fler unika samarbeten inför vintern och 2016.

Bilden på Neo och Isa är tagen av Anders Klapp
Bilderna på kläderna är från filippa-k.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.