#Yogaspring - en utmaning på Instagram
Nyheter

#Yogaspring – en utmaning på Instagram

#Yogaspring - en utmaning på Instagram

Sedan den 25:e april pågår just nu #yogaspring – en utmaning på Instagram där man dagligen kan inspireras till mer yoga. Under fem veckor presenteras varje dag en ny yogaposition som man ska ta en bild på och tagga. I skrivandets stund finns det 1434 bilder taggade – kanske rekord när det gäller en svensk yogautmaning på Instagram?

Kolla in bilder på Instagram som är taggade med #yogaspring här

Kommentarer inaktiverade för #Yogaspring – en utmaning på Instagram

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.