Yogaresa till Rhodos i juni

Yogaresa till Rhodos med VingLängtar du efter sol, värme och yoga? Den 3-10:e juni anordnar Ving en yogaresa till Rhodos på temat ”Yoga och medveten livsstil”.  Det blir en vecka full av yoga, medveten närvaro, sol och god mat. Varje morgon börjar med en lugn yogaklass tillsammans med yogaläraren Pernilla Cristvall och under tre eftermiddagar anordnas workshops kring ”Medveten livsstil”.

Yogaklasserna passar både dig som är nybörjare och dig som vill fördjupa din yoga. Det går även bra att boka din resa tillsammans med en medresenär som inte vill delta i yogaaktiviteterna.

Hotellet är lyxigt och ligger direkt vid stranden i Lardos och är uppbyggt som en grekisk by. De låga byggnaderna omges av en grönskande trädgård med bouganvilla och små sjöar och bäckar. Det finns flera pooler och mindre badvikar med grov sand eller klappersten. På hotellområdet finns bland annat gym, tennisbana, spa och flera restauranger. Byn Lardos är det lugnare alternativet på Rhodos och bjuder på en stillsam vecka på landet. Det finns små caféer, vissa är ganska moderna, och förstås några tavernor för den som vill ha något stadigare.

Temat är medveten livsstil och under veckan varvas enkla och utmanande yogapass med avslappningsmetoder och workshops. Du kommer bland annat få öva på mindfulness, att vara i nuet, och lära dig mer om hur ayurveda kan hjälpa dig till ett hälsosammare liv.

När: 3-10 juni 2015
Var: Lindian Village, Lardos, Rhodos
Pris: Från 11.300:- per person (del i dubbelrum).
I priset ingår Flyg t/r, boende med frukost alla dagar samt transfer och mat ombord på flyget. Yoga och meditation enligt dagsprogrammet nedan.

Läs mer om resan hos VING

Previous articleYogaDeal: Teckna årserbjudande & få 2 hälsoböcker
Next articleFarliga yogabilder på Instagram