Yogaresa till Kreta,1 juli-8 juli

0
5
Yogaresa till Kreta i sommar

Yogaresa till Kreta i sommarKombinera sol, bad och vila med livgivande yoga på den grekiska ön i medelhavet. För andra året i rad arrangeras denna retreat med åtta dagar fulla av yoga, meditation, samtal, bad, vegetarisk mat, gemenskap, stillhet och lekfullhet.

På en klippa ut mot havet i ett vilt och vackert landskap på sydkusten av Kreta ligger Triopetra som är döpt efter tre stora klippformationer. Boendet ligger direkt på stranden, långt ifrån trafik och turister. Yogashalan har utsikt mot havet. Maten är vegetarisk och kretansk med mycket närodlat.
Blir du sugen på lite civilisation kan du ta en utflykt til Spili, en större by som har affärer, internetcafèer, bagerier och en helig källa om det skulle fresta. Retreaten vänder sej till alla – oavsett tidigare yogakunskaper, även du som inte provat yoga tidigare är varmt välkommen. Arrangörerna lovar att även du som är van yogautövare kommer få utbyte av yogaklasserna.

Mindfulness som tema
Vi tittar närmare på hur vi med hjälp av medveten närvaro (mindfulness) och nyfikenhet kan välkomna de ögonblick som är. Vi har fokus på här och nu och på så sätt kan vi leva ett rikare och mer närvarande liv. Vi låter vår vecka vara en hyllning till ögonblicket.

Om Yogaretreatet
Yogaform: Dynamisk ViryaYoga, lekfull AcroYoga, stillsam Sivananda yoga, skön Thaimassage, stimulerande pranayama och hjärtöppnande meditationer.
Pris: Från 7.500 kr (yogaundervisning, boende och helpension)
För mer information: Maila Maria på maria@rommelyoga.no eller Surya på surya@ganeshyoga.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.