Yogaresa: Ayurveda och yoga på Sri LankaSka du till Sri Lanka i sommar och vill kombinera din resa med lite yoga eller ayurveda? Mellan april och november har Barberyn Ayurveda Resorts, Sri Lanka ett erbjudande: stanna en natt få en gratis. Bokar du en yogaresa på Sri LankaThose kan du få stanna en hel vecka gratis.

Barberyn Resorts är ett lyxigt ställe som erbjuder ayurvediska behandlingar, ayurvedisk kost samt yoga och meditation.

Från april till november 2013 har de följande erbjudande: Betala en natt, bo en natt gratis (gäller på helpension boende för gäster som tar ayurvediska behandlingar).
På Sri LankaThose: Stanna i en vecka eller mer så kan du få en veckas gratis boende värt minst £ 300 beroende på rumstyp.

Erbjudandet gäller både Barberyn Reef och Barberyn Beach Ayurveda Resorts.

För mer information se: barberynresorts.com

P.S. Vill bara säga att vi på alltomyoga.se inte har varit här, utan har en vän som har rekommenderat detta, så vi kan inte ansvara för informationen eller om det är bra eller inte.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WwXY0kIJwaE

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Föregående artikelYoga Games: ”Jag gillar meningsfull yoga – yoga för både kropp och själ”
Nästa artikelBästa yogan i New York – Yogaläraren Petra berättar vad du inte får missa