Yogaresa till Costa Rica med Malin Berghagen

Yoga och surfa med Malin Berghagen på Costa RicaVill du kombinera din semester med yoga och surfing och är nyfiken på att yoga med Malin Berghagen? Då kanske en resa till Costa Rica i januari är något för dig.

– Min första yogaresa gav mig tid att verkligen gå in i träningen. Yogan blev inte bara de timmar jag yogade utan från det att jag vaknade till det att jag la mig. Det blev känslan av ett yogiskt liv, säger Malin Berghagen, som 18-28 januari anordnar en resa till Costa Rica tillsammans med Yogobe och Surfakademin.

Vad är det bästa med att åka iväg på en yogaresa?
– Det är att du utvecklas så otroligt mycket rent fysiskt. Värme, intrycken och människorna gör att du lyfter några nivåer i din träning. I love!!!, säger Malin.

Hur kan en dag se ut på resan till Costa Rica?
Varje dag är unik men oftast går vi upp i gryningen och ser soluppgången. Sedan njuter vi av en läcker brunch, lata stunder vid poolen med en bra bok eller kanske lite beachvolley, eller bara slappt häng på stranden. På eftermiddagen kan de som vill ta en till surf-session, göra ett yogapass och njuta av någon av Santa Teresas restos . Det blir yoga, surf, sun & fun!

Vill du veta mer?
Läs mer om resan här 

Previous articleYoga Girl av Rachel Brathen
Next articleNytt Yogakonvent på Fitnessfestivalen