Yogaposition för magproblem och PMS

På sistone har min mage inte riktigt varit med mig. Det känns som att den inte jobbar i takt med mig utan liksom stänger av magsmältningen så att allt bara lägger sig som en kompakt massa. En typisk känsla som uppstår i samband med PMS.

Inte förr än i dag kom jag på vilken position jag behövde. The ”king of asanas”: Sirsasana, huvudstående!

Jag kände genast hur det började röra sig i magen. Huvudstående stimulerar nervsystemet och blodcirkulationen och avlägsnar slaggprodukter.
Andra positioner jag använder mig av för att få igång rörelsen i tarmarna är vridningar, vilka som. När magen står rakt ut är det även skönt att lägga sig platt på magen på mattan. Det blir en skön massage.

huvudstående

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Här är jag på mitt sommarjobb på en tidningsredaktion. Det finns ingen bättre position när energin börjar dala!

 

Previous articleYoga Flash mob mitt på centralstationen i Stockholm
Next articleMeditation, relationer och kreativietet – så får du balans i din inre och yttre värld