Yogaposeutmaning; hur du kan länka ihop två av Jennifers favoritposer!

Har du inga planer för midsommar? Bra! Här får du något kul att fördriva tiden med! Det här är en utmaning för den kanske lite mer vana utövaren som har astavakrasana (8 angle pose) och eka pada koundinyasana II befäst i sin praktik. De är två av mina favoritarmbalanser går att koppla ihop. Det trixiga (för mig i alla fall) är att få foten mellan benen utan att nudda marken. Prova först att göra det med en ”mellanlandning” där du låter foten vila i marken och våga sen luta dig framåt i dina chaturanga-armar så lyfter bakre foten enklare. Inte världens bästa film eller djupaste förklaring, men det är två himla roliga poser att leka med!

ps. prova att göra åt båda hållen, ibland känns det omöjliga superenkelt om du bara gör det åt andra sidan. ds.

Nu ska jag packa ner min matta och yogatights för imorgon åker jag till fantastiska Borntorpet Shambala Gatherings och provar acroyoga med Daniel Scott! Puss och kram /J

Tack ännu en gång till Miramadi Training som låter mig praktisera, fota och filma hos er.

Previous articleHoopurbia – världens första rockringsfestival med yoga på schemat
Next articleJag känner motstånd mot att yoga och meditera, vad ska jag göra?