Yoga Paws- istället för en yogamatta?
Nyheter

Nyhet i Sverige: Yoga Paws miniyogamatta

Yoga Paws- istället för en yogamatta?

Vill du yoga men orkar inte släpa runt på yogamattan överallt? Nu slipper du det. Yoga Paws får lätt plats i väskan och fungerar som en miniyogamatta som du bär på händer och fötter.

De kan inte riktigt jämföras med en yogamatta, men nästan.  Yoga Paws är halkfria ”yoga handskar” som man sätter på händer och fötter. Deras slogan är, ”The yogamat you wear.”  YogaPaws ska ge stabilitet och göra det enkelt att yoga utan yogamatta. Dessutom är de gjorda av ett miljövänligt material som absorberar 7 gånger sin vikt i fukt.

Istället för en yogamatta?
Visst, Yogi Paws är så små att de får plats i jackfickan men de kommer nog aldrig kunna ersätta en yogamatta som även ger stöd för knäna och resten av kroppen men de kan vara ett bra komplement för dig som är på resande fot och vill göra lite solhälsningar.

Yoga Paws kan beställas på makilaclothing.com och kostar 499:-
Kommentarer inaktiverade för Nyhet i Sverige: Yoga Paws miniyogamatta

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.