Nyheter,  Yoga i Sverige

”Yogan lockar inte bara stora biffiga karlar med mycket testosteron”

Yoga på Fitnessfestivalen i Göteborg

Under Fitnessfestivalen var vi självklart på plats på yogan som leddes av Göteborgsbaserade yogaläraren Anja Bergh, i samarbete med Yogobe.

Yogaläraren Anja Bergh på Fitnessfestivalen

Temat på yogaklassen var: ”Styrka inifrån och ut.”Anja pratade bland annat om tålamod som en av kvalitéerna. Något som man verkligen får jobba med i yogan. Är du nyfiken på att yoga med Anja? Kolla in yogabuddhi.se.

 

Yogisarna Pernila och Johanna gillar att de har börjat med yoga på Fitnessfestivalen. Två av deltagarna på klassen var systrarna Pernilla och Johanna Alvin. Vi frågade dem vad de tycker om att man valt att ta in yoga på Fitnessfestivalen!

– Jag tycker det är jättehäftigt att man bland alla muskler visar att det finns något annat. Jag tror också att yogan kan göra att omgivningen kan få upp ögonen för något som kanske inte är så vanligt i deras värld, säger Johanna, som även är yogalärare och undervisar på Elixia i Göteborg. Läs mer om Johanna i hennes blogg.
– Dessutom blir det inte bara stora biffiga karlar med mycket testosteron på mässan, och jag tror även att yogan lockar en bredare målgrupp till festivalen. Många som inte hade gått hit annars, säger hennes syster Pernilla.

 

Snygga Yogobe´s monter på mässan

 Yogobe hade verkligen lyckats att skapa den snyggaste och mest harmoniska montern på hela mässan.

 

Milla Floryd på Fitnessfestivalen

 Yogaläraren och artisten Milla Floryd, visar hur glad man blir av yoga. På yogobe kan du yoga hemma i ditt vardagsrum med henne. Du kan även komma i kontakt med henne på millafloryd.me.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.