Detta är början på något nytt! Att få dela med mig utav känslorna, tankarna, fördelarna, friden och lugnet som infinner sig varje gång jag intar yogamattan. Första gången jag gick på mitt allra första yogapass var för åtta år sedan. Från och till där efter har jag alltid hittat tillbaks till yogan men aldrig riktigt fastnat för den. Men för lite mer än ett år sedan så fann jag den på riktigt.

När jag fann den så fann jag Ashtanga. Från och med den dagen har mitt utövande blivit mer och mer regelbundet och nu mera rullar jag ut mattan fem-sex dagar i veckan. Jag mjukstartade men fick ganska så fort mersmak och min kropp och mitt sinne ville hela tiden ha mer. Jag fann det jag så länge hade sökt och strävat efter. Det finns dagar då det inte finns någon möjlighet till att göra yoga och det är dagar som de då jag verkligen förstår vilka fördelar den för med sig. Jag behöver den.

När jag inte gör yoga vill jag göra yoga och när jag gör den så vill jag göra mer. Yogan förstärker mina positiva egenskaper samtidigt som den förminskar mina sämre. Effekterna som den för med sig är obeskrivliga..

Här är tanken att jag ska dela med mig utav mina erfarenheter, mina känslor och tankarna som dyker upp längst vägen. Längre fram kanske ni finner inspirerande yogavideos, kanske ett boktips. Kanske bara ord som dessa. Jag ser detta som ett sätt att analysera min egen yoga utan att döma den. Jag ser det också som ett fantastiskt sätt att kanske lyckas med att inspirera någon till att börja med yoga, oavsett vilken form det än må vara. Det finns gott om fördelar och jag är tacksam för dem alla.

Fridens liljor, Emmelie.