Home Nyheter Yogan gör mig till en bättre projektledare

Yogan gör mig till en bättre projektledare

by Leia

Camilla Oldberg, projektledare har nu sin stressigaste period på året. Om en vecka går eventet Mamtreprenör Göteborg av stapeln. När eventet äger rum den 6/11 ska allt vara klart. Yogan hjälper henne att fokusera.

– Yogan är mitt andningshål, säger Camilla. Bara att ta några djupa andetag hjälper mig att fokusera för stunden, men den bästa medicinen mot stress är ett riktigt långt yogapass. Yogan gör mig helt enkelt till en bättre företagare och projektledare!

Vill du läsa mer om Camillas event? Besök www.mamtreprenor.se

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer