Nyheter

Yogan gör mig till en bättre projektledare

Camilla Oldberg, projektledare har nu sin stressigaste period på året. Om en vecka går eventet Mamtreprenör Göteborg av stapeln. När eventet äger rum den 6/11 ska allt vara klart. Yogan hjälper henne att fokusera.

– Yogan är mitt andningshål, säger Camilla. Bara att ta några djupa andetag hjälper mig att fokusera för stunden, men den bästa medicinen mot stress är ett riktigt långt yogapass. Yogan gör mig helt enkelt till en bättre företagare och projektledare!

Vill du läsa mer om Camillas event? Besök www.mamtreprenor.se

Kommentarer inaktiverade för Yogan gör mig till en bättre projektledare

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.