Deva Premal & Mitens nya skiva A Deeper light
Böcker, musik & film

Deva Premal & Mitens nya skiva A deeper light förvånar med reggaetoner

Deva Premal och Mitens nya skiva A deeper lightNågra av världens mest välkända mantramusiker; Deva och Miten Premal har nu kommit ut med den nya skivan ”A deeper light”. Jag blir förvånad och lite positivt överraskad till denna meditativa skiva som har ett inslag av reggeatoner. Vissa låtar känns mer som de tillhör kategorin chill out än den mantramusik som de tidigare har gjort. Deva Premal säger själv att detta är hennes favoritskiva. Min favorit är den första låten på skivan som heter Om Kumara Mantra.

“We wanted to create a natural feel, no digitally programmed instruments, easy on the ears and healthy on the heart. The music has a warmth and a simplicity to it – my favourite album so far”, säger Deva Premal.

Skivan finns på Spotify och du kan även provlyssna på den på deras hemsida här.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.