Home Nyheter Yogamatta för blinda

Yogamatta för blinda

by Leia

För de som inte ser så bra eller är helt blinda kan yoga vara en enorm utmaning. Nu har det kommit ut en yogamatta som är utformad så att de som är blinda eller har dålig syn kan utöva yoga på ett säkert och tryggt sätt.

Om man inte kan se kan det vara svårt att upptäcka och vara medveten om kroppen på yogamattan, det kan även vara svårare att balansera i vissa ställningar och att anpassa yogan utan visuella referenser.

Med plats för händer, fötter och huvud

Denna yogamatta är designad för att hjälpa yogautövaren att känna vart händer, fötter och huvud bör placeras för 24 grundläggande yoga ställningar. Den kan också hjälpa till att känna om placering och riktning på mattan är rätt.

Det låter ju bra men jag skulle gärna höra någon kommentar från någon som har testat och anser att en privat yogalärare är det bästa alternativet om man vill vara säker på att man utför yoga på ett säkert sätt.

Läs mer på företagets hemsida.

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer