Yogamarathon mot bröstcancer
Yogaklasser

Yogamarathon mot bröstcancer

Yogamarathon mot bröstcancerNu på söndag den 18 oktober arrangerar Yogobe i samarbete med BRO, Bröstcancerföreningarnas riksorganisation,  årets Yogamarathon mot bröstcancer tillsammans med Pilates Complete i Göteborg och Altromondo Yoga i Stockholm. Det blir en dag fylld med gratis yogaklasser från morgon till kväll med yogalärare från olika yogastilar och studios.

Yogamarathon mot bröstcancer startade 2012 av Penny Christodoulides och Anna Fannberg i syfte att samla in pengar till Bröstcancerfonden när deras kollega Karin Björkegren Jones fick sitt cancerbesked.
– När jag fick beskedet att min kollega yogaläraren Karin Björkegren Jones fått diagnosen bröstcancer så kände jag att jag ville göra något för att hjälpa andra. Just bröstcancer känns det som om alla på något sätt är berörda av genom att de flesta har någon släkting, vän eller bekant som drabbats, säger Anna Fannberg.

Schemat för Yogamarathon mot bröstcancerVart: Altromondo Yoga i Stockholm & Pilates Complete i Göteborg
Donation: Du donerar vad du vill och kan innan eller efter klassen – ta med kontanter!
​Läs mer på Facebookeventen: Yogamarathon i Stockholm samt Yoga- & pilatesmarathon i Göteborg.

Yogamarathon anordnas även runt om i landet. Här har Yogobe samlat en lista.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.