Nyheter

Yogaläraren visar Acroyoga show på Fitnessfestivalen

Acroyoga i GöteborgUnder Fitnesssfestivalen, lördagen den 29:e november kan du kolla in när Göteborgsbaserade yogaläraren Milla Floryd tillsammans med Cecilia Wede visar hur acroyoga kan gå till.

Acroyoga är en yogaform där du jobbar tillsammans med en partner. Den utmanar, läker, får dig både att skratta, mjukna och släppa taget. VI rekommenderar dig varmt att testa den, och är du nyfiken på hur det kan gå till får du inte missa denna uppvisningen.
Läs mer om varför yogaläraren Milla älskar Acroyoga här.
Tillsammans med Yogobe kan vi erbjuda dig ett specialpris på Fitnessfestivalen.

Bjudkod för specialpris lördag: ep6ndq
För 140 kr, istället för 180 kr kan du se Acro-yoga 10.00 med Milla Floryd och Cecilia Wede, samt luftakrobatisk show 15.45 och 17.10 med Milla och Annika Frodi-Lundgrens.

Bjudkod för specialpris söndag: 77mp95
För 190 kr istället för 280 kr, får du entré till mässan, och en plats på Anja Berghs klass ”Stark – hela vägen ut”. Obs, begränsat antal biljetter.

Köp dina biljetter direkt hos Svenska Mässan genom denna länk.

Tryck på ”bjudkod”, följ instruktionerna.

Läs mer om Fitnessfestivalen i ett tidigare inlägg.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.