Tips & blandat

Yogaläraren Caroline berättar om yogan i sitt liv för GP

Idag mötte mina ögon ett vackert uppslag i GP med Göteborgsbaserade yogaläraren Caroline M. Smith. I artikeln berättar hon om sin väg från ett destruktivt levnadssätt med ätstörningar och negtiva tankar, till att älska sig själv och ett liv med yogans synsätt i vardagen.

Försökte hitta artikeln på gp.se men den verkar inte finnas där än. Vill ni läsa hela artikeln så kolla in GP idag.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.