Nyheter

Yogalärare och yogacenter – vi söker sommarerbjudanden

Är du yogalärare eller driver du ett yogacenter? På sommaren minskar de flesta ner sina klasser ganska rejält, men vissa håller klasser sommaren ut. Har ni något särskilt erbjudande på sommaren som ni vill nå ut med? Maila oss på info@alltomyoga.se så försöker vi hjälpa till att sprida det.

Kommentarer inaktiverade för Yogalärare och yogacenter – vi söker sommarerbjudanden

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.