Nyheter

Yogalärare och lärjunge till Srivatsa Ramaswami söker host och yogisar i Stockholm

Fick ett mail häromdagen av Daniel som söker någon i Stockholm som vill ta emot en lärjunge till Srivatsa Ramaswami  23 aug – 4 sept eller är intresserad av att yoga tillsammans med honom. Lärljungen heter Michael Tibbs, E-RYT 500, och undervisar i Vinyasa Krama Yoga under Srivatsa Ramaswami. Han har undervisat i flera år och har även en yoga och meditationsretreat på Bali varje år. Han kommer att vara i Stockholm fr.o.m 23 aug – 4 sept och vill träna med några motiverade yoga utövare i Vinyasa Krama tradition.
Finnes intresse av att ta emot honom för en eventuell workshop eller liknande kontakta Daniel Amado, 070-788 65 25. Kan garantera en lärorik upplevelse!
Kommentarer inaktiverade för Yogalärare och lärjunge till Srivatsa Ramaswami söker host och yogisar i Stockholm

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.