Yogakonvent på Allt för Hälsan mässan

Yogakonvent i Stockholm i anslutning till Allt för hälsan mässanDen 28-29 november arrangeras ett stort yogaevent i Stockholm i samband med Allt för Hälsan mässan och Fit for Life WKND. Under två dagar får du möjlighet att lyssna på föreläsningar och prova på olika yogaformer som ashtangayoga, yinyoga, mediyoga, hathayoga och fitnessyoga. Några av yogalärarna är Göran Boll, Olle Bengtström, Magdalena Macweld, Johan Ljungsberg, Viktor Frih och Ari Lipponen.

Vad är nytt för i år?
– Vi har även tagit in Fitnessyoga med Ari Lipponen. Ari är en uppskattad glädjespridare som har rest runt om i världen och deltagit samt undervisat i olika typer av fitness evenemang de senaste 14 åren. I dag undervisar han på olika instruktörsutbildningar i både Sverige, Finland och Norge”, säger Pernilla Cristvall, en av arrangörerna.

Yogakonventet pågår under två dagar där man kan välja att gå lördag, söndag eller båda dagarna. I priset ingår också fri entré till alla tre mässor under Fit for Life WKND, Allt för Hälsan, Acadermia samt Fitnessfestivalen, de dagar din konventbiljett gäller. Där får du förutom att träffa intressanta utställare, besöka yogavdelningen för ytterligare inspirerande föreläsningar på lilla yogascenen och prova-på-aktiviteter i Yogagläntan.

Pris: 1 dag (lördag 28/11 eller söndag 29/11): 850 kr. Båda dagarna: 1500 kr

Boka dig och läs mer om på eventet på hemsidan

Previous articleInspirerande citat för deppiga dagar
Next articleVinn biljetter till Yogakonvent i Stockholm