Nyheter

Yogakläder ökar företagets omsättning

Det går väldigt bra för det snabbt expanderade klädmärket Lululemon athletica, som har en del av sitt fokus på yogakläder. De första tre månaderna av 2010 har de sålt för 173.6 miljoner dollar jämför med 59.3 miljoner dollar 2009. Är det intresset för yoga som har ökat? De säger att deras lyckade expanderingsstrategier handlar om att bemästra yogans nyckelpunkt – balans.

Klädmärket finns ännu inte i Sverige, vad jag vet. Vill gärna ha hit det, så jag kontaktade dem och berättade om mitt intresse av att de skulle öppna en butik här, dock har de inga planer på det i dagsläget, men snart kanske!

När jag var i Australien för några år sedan, sökte jag jobb hos dem, de hade till och med yogaklasser i butiken! Underbar marknadsföring och image tycker jag!

Kolla in Lululemon på nätet.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.