Home Nyheter Tips på Yogakläder med krut i – direkt från New York

Tips på Yogakläder med krut i – direkt från New York

0
3

IMG_6905IMG_6904

I veckan träffade jag en av mina favoritdesigner Victoria Keen! Victoria är designer och trycker fantastiska mönster på tyger som hon sedan bl a skapar yogakläder av.

Vi träffades i hennes lägenhet i centrala Manhattan. Jag hade så klart på mig ett par yogabyxor med Victorias initialer. Hennes lägenhet var en skapelse i sig. Ett sprudlande potpurri av färger och mönster på tyger, möbler och tavlor! Victoria är utbildad på designskolan Parsons, och har sedan 2003 ett etablerat företag där hon designar och tar fram yogakläder som känns lika användbara och till yogaträning som att ta på sig till en dag ute på stan. Alla kläder produceras utifrån en lokal fabrik här i New York. IMG_6906Victoria visade sig inte bara vara konstnär och designer utan även en vibrerande källa av inspirerande information för en svensk yogini som mig, på rymmen i New York. Så jag lämnade hennes lägenhet fylld till brädden med ny inspiration, en känsla av ren lycka och ett stort leende på läpparna. Jag hade så klart kameran med mig och tog ett par snapshots, bland annat en på oss tillsammans i Vriksasana, Trädet – a la V-Keen yoga pants! Surfa in hennes hemsida www.v-keen.com och bli inspirerad du med!! IMG_6902inspiration_vitoria

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.