Nyheter,  Yogakläder & yogaprylar

Yogakläder för dig som är gravid från Engelska FittaMamma

Träningskläder för gravida från FittaMamma.När illamåendet och tröttheten lättat kan det kännas skönt att börja eller fortsätta yoga. Nya Engelska företaget, med det som på svenska inte låter som ett bra företagsnamn; FittaMamma satsar på bekväma och stödjande träningskläder för gravida. De fokuserar även på att göra kläder som passar bra att använda till vardags och efter graviditeten. Här visar vi några av höstens kläder. Leveranstiden är 7-14 dagar och frakten till Sverige kostar 9 pund.

 

 

 

 

 

Linnen och toppar som stödjer
Toppar i olika former med varierande support för bröst, mage och rygg. Finns som linnen, v-ringade toppar och långärmat. Pris: från 340 kronor.

Vitt linne med stöd.Lila linne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nederdelar med support för magen
Byxorna finns i caprimodell, långa leggings och shorts. Pris: från 412 kr

Support leggings och Capris från FittaMamma.Support leggings och Capris från FittaMamma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titta på fler kläder och beställ på fittamamma.com.

 

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.