Yogahelg i solen och månens tecken, Uppsala, 15-17 nov

Yogaweekend utanför Uppsala. Denna yogaweekend blir en helg där vi närmar oss vårt innersta genom olika yogiska övningar och meditationer för att lära oss att Se klart. Vi kommer att närma oss vårt subtila energi-system och använda oss av den energi som flödar inom oss, framkalla den och öka vår förståelse av den, både genom de upplevelser vi har och genom att förstå solens och månens symboliska innebörder.

Surya och chandra, solen och månen – det manliga och det kvinnliga. Dessa motsatser som bidrar till samsara, den cykliska tillvaron i vilken vi befinner oss. Dessa två energier som ”brottas” inom oss, det aktiva och det passiva, det manliga elementet och det kvinnliga.

Hur kan vi finna den Union som skapar frid, kraft och glädje?
En Union som uppstår tack vare vår strävan, vår kapacitet att använda oss av de hjälpmedel som Yogan har att erbjuda. Idag börjar forskare komma fram till att Yoga förmodligen praktiserats även för 15.000 år sedan och kanske även tidigare…beprövade metoder, kan man lugnt säga!

Ledare: Jessica Mårtensson som driver det Buddistiska Centret Sakya Ngon Ga Ling i Florens är lärjunge till en av de stora Tibetanska Lamorna, H.H. Sakya Trizin. Jessica har också en lång erfarenhet som yogalärare i Raja Yoga – den klassiska formen av yoga och har bl a studerat Viniyoga i Krishnamacharyas tradition för T.K.V. Desikachar.

Tid: 15 nov kl .18:00 (ankomst från kl. 17:00) – 17 nov ca kl. 15:00
Pris: Undervisning och helpension i enkelrum: 4 300 kr , dubbelrum: 3600 kr
Anmälan och frågor: sker till info@frotuna.nu
Hemsida: frotuna.nu

Previous articleLululemon satsar på paisley mönstrat
Next article”Gör vad som känns rätt i ditt hjärta – både på och utanför mattan!”