Yogafestivaler och event för att höja medvetenheten under 2013 – Bali, Barcelona, New York, Köpenhamn, Sverige

0
4

Om allt var möjligt och jag hade hur mycket pengar och frihet om helst så skulle jag vilja gå på mycket yogaevent under 2013 för att expandera mitt medvetande och fördjupa kontakten med det som verkligen är.

En av sakerna som jag tänkte göra är att åka till Bali och yoga, besöka den kända Bali Spirit Festivalen som är i mars. Där ska jag även volontära och jobba med Press/media, så jag lovar massa uppdateringar därifrån. Sen har jag hittat massor av roliga saker som jag vill tipsa om. För dig som kommer stanna i Sverige händer det ju en del saker här också. I maj är det ju Yoga Games i Göteborg, i juni yogafestivalen på Öland, och så kommer min lärare Jordan Bloom till Köpenhamn och håller kurs i filosofi med Douglas Brooks. Det blir nog grymt. Under juni-juli är det No Mind och yogafestivalen på ängsbacka. I höst är det Stockholms dans- och yogafestival.

Yogafestivaler och kurser jag vill gå på 2013
5-11 februari, Yoga Surf & Goddess retreat, Bali
17 mars – 14 april Lärarutbildning inom Anusara yoga på Bali med Bridget Woods Kramer
26-27 februari, Living your life’s passion med Tracy Friend, Bali
20-24 mars Bali Spirit festival
27-31 mars, Acroyoga immersion, Bali
4-8 april, Yoga Journal Conference, New York
24-26 maj Yoga Games, Göteborg
12-16 juni, Yoga filosofi med Jordan Bloom och Douglas Brooks, Köpenhamn (ingen mer info än)
29 juni- 6 juli No Mind, Ängsbacka
4-8 juli, Barcelona Yoga Conference
13-19 juli Yogafestivalen, Ängsbacka
24-27 juli Tantra festival, Ängsbacka
7-11 augusti Raw life festival, Ängsbacka
november Stockholms Dans- och yogafestival

 
Tipsa om mer saker på vår facebooksida