Yogobe erbjudande
Yoga Deals

YogaDeal: Teckna årserbjudande & få 2 hälsoböcker

Yogobe erbjudande

Just nu erbjuder Yogobe de 75 första som inleder, automatiskt förlänger eller uppgraderar till årsprenumeration den 28 april och 24 maj böckerna Yoga & Jogga – den optimala träningskombon och Mindful eating – slut fred med kroppen och maten bli dina.

Vad är Yogobe?
På Yogobe kan du yoga och träna hemma tillsammans med några av Sveriges främsta instruktörer inom yoga och meditation. Som medlem får du varje månad obegränsad tillgång till ett ständigt växande bibliotek med hundratals instruktionsfilmer, träningstips och övningar. 

Vill du prova på Yogobe?
Jag har jobbat på Yogobe och har ett samarbete med dem och kan erbjuda alla mina läsare att prova på att yoga och träna hemma gratis under 14 dagar. Gå till Yogobe.com

Kommentarer inaktiverade för YogaDeal: Teckna årserbjudande & få 2 hälsoböcker

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.