YOGADEAL: Vårerbjudande från Yogobe

Yogadeal - vårerbjudande från Yogobe
Våren är äntligen här! Inled en årsprenumeration hos Yogobe nu och få även vår populära canvasbag att bära i vardagen, vår egendesignade mala som en vänlig påminnelse kring handleden eller halsen och inte minst vår allra senaste nyhet, en Yogobe-bärrem/strap. Dessa gåvor är värda 600 SEK.

Vem kan ta del av detta prenumerationserbjudande?
Fram till midnatt den 23 april får du som inleder, uppgraderar till eller aktivt förnyar* ditt konto till årsprenumeration hos Yogobe till ordinarie pris, 1899 kr via DIBS, fina gåvor (värde: 600 SEK) hemskickat till en postadress i Sverige. Se gärna till att din adress är uppdaterad på MY PAGE! Alla gåvor skickas ut samlat efter att erbjudandet har gått ut. Det finns ett begränsat antal, så det kan hända att erbjudandet är fulltecknat. Först till kvarn!

Yoga dig genom hela året!
Unna dig ett år med yoga och träning tillsammans med några av Skandinaviens främsta instruktörer och lärare. BEYOGA365 by Yogobe är månadsutmaningar där du får ta del av kunskap, inspiration och video-vägledning på olika kloka teman 365 dagar om året. Du kan ta del av dessa klokheter samt olika program för hemmaträning och vårt växande bibliotek av hundratals videos när och var du vill som medlem. BEYOGA365 är också en community. En mötesplats för oss som vill inspirera och inspireras av likasinnade i vardagen. Denna community är idag en Facebookgrupp som alla är välkomna att bli en del av. Låt oss gemensamt bli starka inifrån och ut med och genom yoga som träningsform och livsstil. Låt oss tillsammans bidra till en positiv samhällsförändring och verka för att vara den förändring vi önskar se i världen!

Ta de av erbjudandet hos yogobe.com

Previous articleSå kombinerar yogaparet företagande, yoga & familjeliv

Next articleS
olhälsningar & intensiv yoga har positiva effekter