Home YogabloggBöcker, musik & film Yogadagboken av Tia Jumbe

Yogadagboken av Tia Jumbe

by Leia

Tia Jumbe vill inspirera fler till mer yoga med sin bok: Yogadagboken

– Jag hoppas innerligt att Yogadagboken inspirerar människor till att komma igång med sin yogaträning och att hålla den igång. Det behöver inte vara så märkvärdigt mycket för att ge resultat. Ett par solhälsningar varje morgon, eller kanske en Savasana hemma efter jobbet kan göra stor skillnad för att öka ditt välmående i vardagen, säger yogaläraren Tia Jumbe som nu är aktuell med boken: Yogadagboken och vill sprida yogan och dess filosofi till så många som möjligt.

Yogadagboken av Tia JumbeTia har alltid skrivit dagbok
Bland annat över sin yogaträning men hon har aldrig lyckats hitta någon träningsdagbok för yogisar och det var därifrån som boken skapades. Boken är lite som en kalender där du kan planera in din 
yogaträning, du skriver in när, var och hur ska du träna, för vilka lärare och vilken slags yoga. Tia menar att när du planerar in din träning ökar också chansen att den faktiskt bli av! När du är klar med ditt pass tar du tag i pennan och skriver ner hur det har gått, vad du gjort för positioner mm.

För utveckling & mer yoga
Tia tror att du genom att skriva ner din träning kan förstärka och förlänga själva syftet med yogan: närvaron, att vara här och nu, känna ditt hjärta. Att kunna gå tillbaka och titta på vad man har skrivit är också ett sätt att se hur du har utvecklats.

Köp boken på Adlibris (156 kr)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer