Yogablogg Yogakläder & yogaprylar

Yogakläder & yogaprylar

Yoga med Casalls nya Yoga Wheel. Foto: Casall
Casall kommer i vår ut med sitt nya Yoga Wheel som de menar är det perfekta redskapet för att öka både flexibilitet och styrka. Yoga Wheel är speciellt utformad för att sträcka ut, öppna upp och stabilisera området kring ryggraden. Hjulets rullande rörelse gör det till ett utmärkt redskap för träning av övre rygg, axlar, bröst, rygg och höfter. Här visar yogaläraren Elaine de Souza 6 yogaövningar som du kan göra med Yoga Wheel.
Indiska lanserar yogakollektion i hållbart material
Indiska lanserar en ny yogakollektion tillverkad i organisk- och certifierad bomull/modal. Kollektionen består av kläder som täcker behovet både under och efter passet och finns i butik från och med den 16e januari.
Yogamatta - 4 saker att tänka på vid köp av yogamatta
Att välja bland djungeln av yogamattor idag är inte det enklaste. En av de vanligaste frågorna som vi får är vilken yogamatta som man ska köpa. Här är 4 saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa en ny yogamatta.
Indiska satsar på yogakläder
Nu har Indiska gjort ännu en satsning på yogakläder och yogaprylar. – Det känns roligt att återigen kunna erbjuda våra kunder ett yogasortiment, då vi sett att efterfrågan på yoga varit stor, säger Helena Leach, Kreativ chef på Indiska.
Yoga Swap Stockholm
Har du yogaprylar som du inte använder längre? På Yoga swap Stockholm kan du byta böcker, kläder, smycken och yogamattor med andra yogisar. Yoga swap Stockholm arrangeras för första gången i Stockholm den 23 mars. Arrangörer är Helene Lind och Tia Jumbe, yogalärare och konsumtionsminimalister som brinner för återvinning och second hand.
Reebok Performance har slagit sig ihop med den hyllade gatukonstnären Tristan Eaton och skapat ett unikt streetart-inspirerat tryck på yogakläder i en ny kollektionen för hösten. Mönstret lanseras på tre nyckelplagg för yoga – tights, BH och hot pants.
På yogamattan är det inte så vanligt med accessoarer annat än ett block, strap, vattenflaska och kanske ett märke på yogamattan. Kidneykaren är inte bara en accessoar utan även en svankvärmare. Den kallas "the fashionable kidneybelt". Det låter inte så glammigt men den har många funktioner och kan förutom...
Att hitta rätt yogamatta är inte det enklaste när marknaden konstant fylls på med nya märken. Företaget Manduka har funnits i nästan tio år och fortsätter att leverera de bästa yogamattorna på marknaden. I alla fall om man ska tro på vad hundratals yogalärare runt om i världen säger.
Yogamatta från det tyska företaget Yogistar
Funderar du på att starta eget inom yoga och använda bilder på Ganesha, Lakshmi eller Shiva? Då gäller det att fundera lite till. Upprörda hinduer vill nu att det tyska företaget Yogistar omedelbart ska dra tillbaka sina yogamattor eftersom de har bilder som föreställer hinduiska gudar.
Lululemon gör snygga yogakläder men har inga Sverige planer
Yogaföretaget Lululemon har inga planer på att expandera till Sverige eller nya internationella platser. Istället fortsätter de att expandera sitt varumärke i Nordamerika, Australien och Nya Zeeland.
Det menar Indiska som med sin kollektion Tribal Jungle satsar på storskaliga, etniska mönster och mycket batikfärgat. De rekommenderar även att matcha stilen med grova smycken och lädersandaler. För dig som är inne på yoga passar självklart läderliknande sandaler precis lika bra. Vill du ta steget ett steg längre...
Yogakläder - bli snyggast i vår tävla och vinn presentkort på zalando.se
Sugen på en ny snygg yoga outfit i vår? Nu har du chansen att vinna ett presentkort på 500 kr på Zalando.se som med över 800 artiklar under kategorin yogakläder har bland det största utbudet av yogakläder på nätet.
Reebok lanserar yogakollektion tillsammans med yogaläraren Tara Styles.
I Reebooks nya vårkollektion finns en hel serie yogakläder som tagits fram i samarbete med amerikanska yogaläraren Tara Stiles, modellen som lärt ut yoga till både Jane Fonda och Deepak Chopra. I höst kommer en ny yogakollektion. Här kommer en sneakpeak på höstens yogakläder. - Yogakollektionen är glad och trendig men...
När illamåendet och tröttheten lättat kan det kännas skönt att börja eller fortsätta yoga. Nya Engelska företaget, med det som på svenska inte låter som ett bra företagsnamn; FittaMamma satsar på bekväma och stödjande träningskläder för gravida. De fokuserar även på att göra kläder som passar bra att använda...
Det är paisley mönstrat som gäller hos up-market yogakedjan Lululemon. Här är tre nya toppar för dig som vill spendera lite extra på dina yoga- och träningskläder.