Yogablogg Yoga på Instagram

Yoga på Instagram

Yogafilosofi på Instagram
Min vän Tova Olsson är otroligt kunnig när det handlar om yogafilosofi, gudinnor och yoga överlag. Jag har försökt få henne att öppna ett Instagramkonto för att dela med sig av all sin kunskap i små inlägg. Helt enkelt för att jag själv också vill ha små påminnelse om yogans filosofi och visdom i miniformat utifrån hennes tolkningar och kunskaper. Äntligen har hon gjort det.
David Hellenius utmanar Yoga Girl på Instagram
Instagramstjärnan Yoga Girl med 1.8 miljoner följare har synts på bilder och i videos tillsammans med sin get Penny Lane på yogamattan den senaste tiden. Nu utmanar David Hellenius henne. Ganska bra jobbat David får vi ju säga.
Yoga på Instagram med Martina Davitkova
Gör ditt slösurfande till en inspirerade yogastund. Instagram är en fantastisk och snabb inspirationskälla för daglig inspiration till livet, på och utanför mattan. Här har vi samlat 5 Instagramkonton som har taggat sina bilder med alltomyoga och sätter ett leende på våra läppar.
Har instagrambilderna gått för långt?
En bild kan säga mer än tusen ord men för yogisar på Instagram kan bilderna betyda en ordentlig spark i karriären. De senaste åren har Instagram exploderat av yogaselfies men hur långt är okej att gå? Har hetsen om coolaste och mest populära bilderna gått för långt? Denna galna bild...
Yogisen Fitqueenirene på Instagram
De är vältränade och oerhört flexibla. De har snygga och färgglada kläder och nästan alltid ett stort leende på läpparna. Den felaktiga bilden som många har av yoga: en snygg tjej i en cool yogaposition i fina kläder, stärks ganska mycket på Instagram, även om många har en hel...
Yoga på Instagram
Vi vill lyfta fram alla inspirerande svenska yogisar som finns på Instagram här på sajten. Tagga bilderna med #alltomyoga så vi hittar dig.
Sommaryoga på Instagram
Sommar och semester – finns det något bättre tillfälle att verkligen ta tag i sitt yogande? För att du ska få lite extra inspiration har vi tagit fram några Instagramkonton som sätter fart på sommaryogan.
Jessamyn Stanley
Alla kroppar är fina precis som de är. Sluta tänka negativa tankar om din kropp! Det är vad yogaläraren Jessamyn Stanley vill lyfta fram i världen. Nu ger hon de populära yogastjärnorna en rejäl match på Instagram. Hennes Instagram konto har blivit mycket uppmärksammat under året och i skrivandets stund har hon över 100.000 besökare på bara 557 inlägg.
Yoga Challenge på Instagram
Idag börjar två av de populära tjejerna i yogavärlden på Instagram, Beachyogagirl och Kinoyoga en ny Yoga Challenge. De har döpt den till #DogDaysofSummer och som du ser på bilden är det hundar i olika varianter som gäller. Genom att vara med i utmaningen hjälper du även till att samla in pengar till en välgörenhet som räddar och rehabiliterar hundar.
Instagram utmaning: #sunnyseptember
Nu under september månad har Yogobe en utmaning på Instagram: #SUNNYSEPTEMBER för att uppmuntra till att skapa en daglig yogapraktik, och att skapa lite yogaglädje i vardagen. Utmaningen går ut på att göra solhälsningar i alla dess former och dokumentera detta med film och bild.
Instagramutmaning med Yogaworld
Den 14:e september till söndagen den 4:e oktober har tidningen Yogaworld en utmaning på Instagram för att uppmuntra och inspirera alla till att fortsätta med sin egen yogapraktik under hösten. De kallar den för: #MINSADAHANA.
Sagayoga på Instagram
Finns det något härligare än att se sådana här sötnosar på yogamattan? Var inne och kollade på Instagram efter härliga bilder taggade #alltomyoga. Här är veckans sötaste bilder!
Jonah Kest på Instagram
Även om kvinnor fortfarande dominerar yogavärlden ökar männen på och utanför mattan allt mer och mer, även i sociala medier. Och precis som majoriteten av kvinnorna fortsätter de att stärka den stereotypiska bilden. De är vältränade, gör snygga positioner som kräver enorm styrka och som verkar utom räckhåll för de flesta av oss. Men de guidar, inspirerar och delar med sig av sina liv för att sprida yogan i världen. Här är 14 manliga yogis som inspirerar på Instagram.
Yoga Challenge - veckans yogapositioner i Langley Travels tävlig på Instagram
Det vimlar av olika Yoga Challenges på Instagram. Just nu har Langley Travel en utmaning på Instagram där man kan vinna presentkort på en resa. Här är mina första fem bilder av veckans positioner: Upward Facing dog, Seated Forward Bend, Happy Baby Pose, Side Plank Pose och Crow Pose.
Inspiration på partner yoga att göra tillsammans med någon du tycker om!
Idag är det Alla Hjärtans Dag. Vad sägs om att ge en stunds full uppmärksamhet och närvaro i form av partner-yoga istället för blommor, choklad eller paket? Att yoga tillsammans kan utveckla tillit, förtroende och framför allt, en hel del skratt! Kanske kan någon av dessa 13 bilder inspirera idag. Jag hoppas i alla fall att min dejt ställer upp och provar någon av dessa positioner!