Yoga med Yogobe på Internationella Fredsdagen

0
1
Yoga med Yogobe på Internationella Fredsdagen

Yoga med Yogobe på Internationella FredsdagenDen stora fredsaktivisten och pionjären för sociala protester, Mahatma Ghandi, sa klokt – ”Be the change you wish to see in the world”. Måndagen den 21 september firas Internationella Fredsdagen och yogavärlden manifesterar fred över hela världen. I Stockholm och Göteborg arrangerar Yogobe donationsyoga för fred. För dig som befinner dig ensam på mattan, fundera på vad du kan göra för att finna frid och stillhet inombords.

Vart, när och hur?
Alla är välkomna att delta och alla kan vara med. Man behöver inte vara erfaren yogautövare. Det viktiga är en kollektiv manifestation för fred och egen inre frid.

I Göteborg är det kl.18.00 i Nordstan som gäller. Yogalärare är Johanna Andersson, Anja Bergh och Pål Dobrin.

I Stockholm kl. 18.00 på Epicenter/Yogobe HQ. I Stockholm är yogalärarna Jennie Liljefors och Naomi Grosin, Anna Gordh Humlesjö och Linda Åslev.

En tyst minut!
Krig är den största tänkbara källan till lidande och en bister verklighet för miljoner av människor runtom i världen. Lidandet är uppenbart när vi tänker på de direkt drabbade: de sårade, de rädda, de hungriga och törstiga. Och de som inte överlevt kriget eller flykten från det. Klockan 20.00 den 21 september kommer vi hålla en tyst minut för dem och hoppas att hela landet gör det med oss.

Kan du inte yoga men vill skänka pengar?
I år samlar Yogobe, via UNICEF, in pengar till förmån för barn på flykt. Klicka här för att komma till insamlingen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.