Yoga under vattnet
Tips & blandat

Håll andan! Yoga under vatten

Yoga under vattnet Ännu en ny trend när det gäller yoga; ”Sjöjungfruyoga”! Nej, inte riktigt, bara fantastiska bilder på en härlig tjej som gör olika yogapositioner under vattnet.

Britta Trubridge är en yogainstruktör och fitness-entusiast. Hennes Instagram är fullt av fantastiska bilder där hon poserar i olika ställningar i havet! Kolla in henne på Instagram här!

Screen-Shot-2014-06-17-at-4.38.59-PM-750x565

Första bilden är tagen av Photo by Elena Kalis och andra av Daan Verhoeven

Har ni tips på någon annan cool, vacker, galen eller inspirerande Instagramprofil så maila gärna och tipsa mig på info@alltomyoga.se!

Kommentarer inaktiverade för Håll andan! Yoga under vatten

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.