Yoga till varenda unge

0
5

Yoga är bra även för barn.Angelica Henriksson på Studio Karma använder yogan som ett verktyg för att skapa harmoni och ett inre lugn, något som hon menar är viktigt även för barnen i vårt stressade samhälle.
Därför skapade hon projektet ”Yoga till varenda unge” som erbjuder gratis barnyogaklasser.

Angelica menar att barnyoga är ett bra sätt för barnen att varva ned och lära sig finna en inre ro.
– Att bara stanna upp ibland och ta tre djupa andetag kan göra en stor skillnad. Både för barnen och för de vuxna,säger Angelica.

Gratis barnyoga för alla

Studio Karma är Norrtäljes nyaste yogastudio som öppnade i september 2010. Redan från start hade de bestämt sig för att ge tillbaka av sina intäkter till sin omgivning.
– Vi ville stötta ett projekt som gör vår region till en bättre plats att leva i, nu och i framtiden. Och ska vi satsa på framtiden känns det givet att vi satsar på våra barn, säger Angelica. Därför startade hon projektet ”Yoga till varenda unge” där hon och kollegan Susanne Karl har varit att erbjuda barngrupper i åldern 4-8 år kostnadsfria barnyogaklasser under hösten 2010.
– Vi började på prov i november och klasserna har fyllts upp fort, säger Angelica. Att erbjuda gratis barnyoga är steg ett i projektet, och eftersom intresset var så stort kommer de att fortskrida i januari.

Läs mer på www.barnyoga.com