Yoga på Gotland i sommar – skapa ditt eget yogaretreat

Yoga på Gotland. Foto: Martina Cederquist

Under sommaren exploderar idylliska Gotland av yogaklasser runtom på ön. Du hittar yoga på alla möjliga ställen som i ruiner, i lador och på stranden. Med en båtbiljett, ett tält och en cykel med dig dit, kan du enkelt skapa dig ett eget yogaretreat på semestern.

Under vinterhalvåret finns det två eller tre aktiva yogastudior i Visby. Men på sommaren är det annat. Då är det inte svårt att hitta ett ställe att yoga på om du så befinner dig i Ljugarn, Stenkumla eller Fårösund. Det tycker vi gotländska yogaentusiaster är riktigt kul!

Flera alternativ på ekologiskt och närodlat
Det öppnas även flera restauranger som serverar ekologisk mat, som till exempel Leva Kungslador och Lilla Bjers. För att inte tala om alla små närodlade gårdsbutiker längs med landsvägarna kring ön.

Yoga i Visby och på Fårö
I Visby har Yogastudion Gotland och Lila Shala yogaklasser.

Själv kommer jag att undervisa yogaklasser på Fårö på Sudersand strand. Sveriges näst finaste strand enligt Expressen. Läs mer om mina yogaklasser här.

Du kan även hitta mycket av yoganGotland medias hemsida. Klicka på länken och byt flik till ”Aktiviteter”. Sök på ordet yoga under fritext, så kommer det upp en mängd alternativ.

Previous articleJennifers största inspirationskällor på Instagram
Next articleFråga läkaren: Kan jag börja yoga trots mina skador?